AORA – En lycklig jul ändå

Datum

22 december, 2024
Kl. 14:00

Spelplats

Kulturoasen

Möt a cappella-gruppen AORA: ett av de mest inflytelserika namnen inom svensk a cappella. Gruppen har sedan starten 2016 kammat hem flera priser vid internationella musiktävlingar och festivaler. I dag bokas de flitigt av arrangörer både inom och utanför landets gränser, senast i Taiwan och Belgien. I jul är de aktuella med albumet “En lycklig jul ändå”.

I julshowen med samma namn tar AORA med lyssnaren på en resa i nostalgins tecken. Nya tolkningar av klassiker som White Christmas och Ser du stjärnan i det blå varvas med ett juligt a cappella-battle, rå nordisk folkmusik och egenskrivet om julfirande för skilsmässobarn. Allt levererat i ett underhållande format med igenkänning, hjärta och humor!

Arrangör: Kulturhjältarna i samarbete med Studiefrämjandet Uppsala med stöd av Kulturnämnden i Uppsala Kommun

Servering
I serveringen hittar ni Kulturoasens lunchbuffé med soppa, sallader, bröd ost, smör. Är man inte superhungrig så finns smörgåsar, fikabröd och annat gott.

Frivillig entré!
Samlas in under konsertens gång. Ska dock inte förväxlas med ”Gratis”. Vi förutsätter att man lägger en slant. Rekommendation 100-300 kr.

Kulturoasens konserter arrangeras av Kulturhjältarna i samarbete med Studiefrämjandet Uppsala. Stöds av Kulturnämnden Uppsala Kommun. Stort tack till Tantens Gröna Skafferi, Uppsalahem, Lindvalls Kaffe.